Книга за гости

61 мнения

 1. Bogdan

  Благодаря, че сте се сетили за това списание

 2. джордж

  КОЙТО НЕ Е БИЛ ДЕТЕ ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО ЗНАЧЕШЕ ЗА НАС ТОВА СПИСАНИЕ…СПИСАНИЕ ОТ ДРУГО ВРЕМЕ ,КОЕТО Е ЧАСТ ОТ НАШЕТО ДЕТСТВО!!!!!

 3. Божидар

  Някога ще излязат ли в интернет новите броеве от 2004-та 2005-та?

 4. Георги

  Голямо благодаря на създателя или създателите на сайта, върнах се в детството си, наистина хубави и неповторими моменти. Страхотна работа :) благодаря :)

 5. Асен

  Благодаря ви от сърце, че споделихте с всички това национално богатство!
  Няма друго списание с толкова разнообразни комикси, както от гледна точка на рисунъка, така и от гледна точка на жанровете и сюжетите.
  Роден съм малко преди залеза на тази велика поредица, но благодарение на достигналото до мен от роднини и приятели, „Дъга“ се превърна в скъп спомен и за мен.

 6. Ели

  Искам да благодаря на всички автори на това великолепно списание от моето детство – инициатори за създаването на списанието, художници и други. Много хора като мен помнят Дъга с прекрасно чувство и носталгия. Пазя си всички броеве още от първия.

 7. Николай велков

  Значи аз още си пазя поне 20 броя на Дъга. На 33 години съм. Абе това беше една част от моето детство. Нямаше комикси като сега и беше много по интересно. Направо се пукам от кеф и тегля в несвяст!

 8. Николай Николов

  Благодаря Ви!

 9. Орлин

  Здравейте,

  Радвам се, че има хора помнещи още тези списания (комикси), които да положат този огромен труд, за да ги направят лесно достъпни за всички нас…

  БЛАГОДАРЯ ВИ!

  Поздрав,

 10. Жоро

  Момчета и момичета, разбих списанието не на броеве, а на конкретни серии. Например Спартак си е в отделен PDF файл, в него е цялата поредица. Ако някой се интересува, пишете как мога да го постна тук. scenica@abv.bg

 11. Юлиян

  БЕЗКРАЙНО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ОГРОМНИЯ И БЕЗЦЕНЕН АРХИВ!

  Мисля че историите в това списание бяха така поднесени че ни направиха по-добри, знаещи и можещи хора!

  Щастлив съм че ще мога да покажа и на моето дете когато порасне МАГИЯТА ДЪГА!

 12. Тошо

  Прекрасно завръщане към детството! Дълбоки благодарности към авторите на сайта!

 13. Таня Георгиева

  Благодаря за това, че споделихте с нас всички броеве. Свалих ги и ще „запозная“ сина ми ;)

 14. Vania

  Дълбок поклон, дълбок поклон!
  Имам почти всички броеве без 2 или три.
  Събирах ги един след друг. Знаех ги наизуст.Те са прекрасни.Обожавам това списание.

 15. анета

  върнах се много години назад и е много приятно сега веднага ще извадя колекцията на съпруга ми,за да ги разгледат децата ни

 16. lomonosov

  Браво! Аз имам смътен спомен как ми попадна един от броевете, но сега ще ги видя всички.Благодаря за прекрасната възможност.Доста труд е паднало, но си заслужава всяка отделена минута.

 17. simo

  страхотни са сега им се радва сина ми Боко

 18. Анастасия

  ПАЗЯ ГИ!!! Сега сина ми ги чете!

 19. Ивайло

  На пл.“Славейков“ сигурно има някой друг брой, по 10лв ги даваха. Иначе от време на време се появяват в интернет някакви хора, които продават. Брей, това си е идея – да се направи в този сайт нещо като базар за стари броеве.

 20. Ева

  Може ли отнякъде да се купят старите броеве на сп.“ДЪГА“?

 21. panayot

  Много як сайт
  Браво на вас! Обожавах това списание като малка и с нетърпение чаках следващия брой

 22. Милен Илиев

  Много ви благодаря,че сте създали този сайт,върнахте ме години назад:)

 23. Живко

  Просто нямам думи да опиша ,колко се радвам ,че пак мога да се докосна до детските си мигове чрез този сайт и това прекрасно БЪЛГАРСКО списание!
  БЛАГОДАРЯ!!!

 24. Здравко

  Браво на тозои/тези, които са направили този сайт. Благодаря ви от все сърце. Върнахте ме в детството ми.Много, много благодаря.

 25. Петя

  Благодаря, че ми върнахте късче от детството! Като малка имах всички броеве и съжалявах, че не съм ги запазила, за да ги споделя със сина си.

 26. Димитър Йорданов

  Започваме да възстановяваме, доколкото ни е възможно в тази съвсем обективна криза,
  Българската Комикс Култура.
  Бъдещето ще покаже…
  Приемаме всякакво добронамерено съдействие
  т.к. смятаме, че проекта е полезен освен приятен :)
  Jimmy

 27. Явор

  Един дълбок поклон за автора на този сайт!!!!! Благодаря, приятелю за това, което си направил! Твоят труд ме накара да се върна в детството, когато влизах в книжарницата срещу хотел „Плиска“ (където сега май има магазин за китайски обувки:-(()и питах с нетърпение дали е получен новия брой на „Дъга“. Сега, когато пиша този коментар, детето ми седи пред телевизора и гледа ужасяващите простотии по Cartoon Network, които буквално зомбират децата и ги превръщат в послушни потребители и безмозъчни създания. И когато попиташ детето дали знае кой е цар Симеон Велики и то те гледа с погледа на кокошка от птицеферма! Колко ми липсваше „Дъга“ не е истина!!! Все още си пазя стари броеве (за съжаление нямах всичките), но сега ги имам благодарение на този сайт!!!Толкова неща за историята на България, за животните, за географските открития, за фантастика имаше там!!! Сега, благодарение на теб, драги приятелю, този свят отново оживява и открива пред децата (независимо дали сега са деца или са по-пораснали, като мен)света на познанието за род, държава, природа, свят!!!!
  Отдавна в главата ми се върти идеята да се създадат анимационни филми, базирани на „Спартак“, „Елемаг“, „Добромир“, „Дарко“…..и те да се излъчват по националната телевизия, за да могат максимален брой деца да ги гледат….Надявам се да предпочетат тях преди зомби филмчетата на Cartoon Network и D(r)isney Channel! Браво за начинанието. А защо не и един ден в България да има и един образователен ТВ канал с национално ефирно покритие, част от който да станат и тези комикси? Ще ми е интересно да видя колко хора биха подкрепили такава идея.
  Още веднъж дълбок поклон до земята за теб, драги приятелю, който си създал този прекрасен уебсайт! :-)))

 28. fikiri

  Спомени, спомени…
  Благодарности за прекрасната идея да публикувате онлайн любимото списание на много вече пораснали деца :-)

 29. kabeleto

  Страшен си бре колега!Послучайност се сетих за списанието и ето го сайта!Ти ме разби :).Върна ме в детството,много ти благодаря!.

 30. Калин

  Благодаря Ви от сърце!

Кажи ни какво мислиш!


Към лентата с инструменти