Брой 42

Издаден 1992

Брой 42

[Download not found]

4 мнения

 1. Gamemorph

  Еха, това ли е последния брой. Точно него имам, свършва на никъде! Искам ощееее :)

 2. Мирослав

  Здравейте ,
  наистина нямам думи с които да изразя колко съм Ви благодарен , за това ,че любимото ми списание „се върна“ при мен. Прекарах няколко вълшебни минути с героите с който порастнах , и ако това не е машина на времето ….

 3. ICO

  това е децтвото на няколко поколеня,радвам се че съм бил част от това поколение и съм израснал със „ДЪГА“………..бих искал ако може пак да бъдат преиздадени всички те 41 тома.
  Това ще бъде един голям празник за всички – вече пораснали деца,но си мисля че и днешните деца има какво да научат от книжките които техните бащи са разглеждали с интерес

 4. Жорката

  еееее не!
  Чесно!
  с две ръце горе, и с два крака – също – лежа на пода по гръб и издавам звук на бластер от междузвездни!!!
  яко кеф :)
  бях забравил какво е. Като бях малък си мечтаех да съм голям силен, да имам големи пушки като любимите ми герои и… по дяволите – да мога да рисувам така какато хората в Дъга… е какво нещо е живота… Дъга всъщност отдавна спрях да мисля за нея, но… явно през всичките тия години подсъзнанието работи… сега съм горд собственик на еърсофт арсенал, който всяка неделя употребявам срещу приятелчета на еърсофт игри, и работя през останалото време като дизайнер и художник илюстратор… и това ако не е зависимост не знам… странна работа… май дължа на Дъга повече, отколкото предполагам :)

Напиши коментар за този брой

или се разпиши в книгата за гости »


Към лентата с инструменти