Брой 1

Издаден 1979

Брой 1

[Download not found]

32 мнения

 1. никола

  Това списание е толкова много интересно, че нямам думи да го опиша!!!То ме върна пак в детските мигове.

 2. Веселина

  Като дете обожавах Дъга. Много благодаря за сайта!!! Но не бива и хвалейки „нашето“ да оплюваме „чуждото“. Сега съм на 39 и за мен е удоволствие да чета и Марвел, и старите броеве на Дъга (имам тридесетина броя у дома, но съм фен на електронните книги).

 3. Димитрт Илиев

  Здравейте, аз ще пиша относно въпроса на BECKO KOCTOB. Веско аз имам този комикс „Господарят на Меропа“ сканиран. Пиши ми на dimitkoilievv@abv.bg и ще ти го пратя. :-)

 4. BECKO KOCTOB

  Ехоо, здравейте, „ДЪГА“ – БГ:комикс от една изминала ера!!! МНОГООООО съм благодарен, че сте качили всичките 42 бр. , но доколкото си спомням имаше и май Бонус-Епизод-брой (напр. за Крали Марко – мисля, че се наричаше „Господаря на Меропа“)?
  Ще съм Ви благодарен ако ги качите…

 5. Александър Въчков

  Чудесен сайт! Много е приятно да се върнеи в детството по този начин!

 6. Татяна

  ЕЕЕЕ Супер.Благодаря много за комикса. С него съм израстнала, все още пазя 2-3 броя от него у дома.

 7. ivona zlatarova

  върнахте ме мнооого години. баща ми Антон Златаров е рисувал в първия брои. много се радвам че толкова хора не са забравили това прекрасно списание!!!!

 8. Диан

  Дъга е егати якия комикс

 9. Диди

  Ех, vasil, толкова си заблуден. Замисли се как може велики произведения, на велики автори и велики исторически личности да се сравняват със Спайдърмен, Супермен и т.н. които са пълни бози. Говоря ти за класики като: „Билбо Бегинс или дотам и обратно“, „Спартак“, „Елемаг-войнът на Хан Тервел“, „Великите географски открития“ и т.н. Жалко, че точно тези комикси, за които говориш ти унищожиха това страхотно списание.

 10. vasil

  ЗАМИСЪЛЪТ НА СПИСАНИЕТО Е МНОГО ДОБЪР.НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА СЪС ЗАПАДНИТЕ СПИСАНИЯ КОИТО СА НЕ САМО ПО ЛЪСКАВИ И ГЛАНЦИРАНИ НО И С ПО ДОБРА ТЕМАТИКА КАТО СУПЕРМЕН ЧОВЕКЪТ ПАЯК ТАРЗАН И ДР.НА СВЕТОВНО НИВО.АЗ СЪМ ОТ МАЛКОТО КЪСМЕТЛИИ НО КОИТО БАЩА ИМ Е РАБОТИЛ ЗАД ГРАНИЦА ПО ОНОВА ВРЕМЕ И ИМАМ НАД 50 БР.ЗАПАДНИ СПИСАНИЯ.ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОБЛЕМ Е ЧЕ НЕ СА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.НО НЯМА КАК ТРЯБВА ДА СЕ УЧАТ ЕЗИЦИ.

 11. Дора

  И от мен – поздрави за дъгата, която ни връщате:)

 12. yasen

  Благодаря за хубавия сайт и комиксите. Много хора сме израснали с тях и за нас те са много ценни :)

 13. MARGARITA

  Браво на тези, които ми върнаха детството по този прекрасен начин, чрез е-варианта на любимото ми списание!!!! С брат ми и до сега спорим кой да наследи за децата си окъсаните стари комикси, а то решението било в нета:)

 14. Велизар

  Ех момчета… това, което сте реализирали тук е едно от малкото неща които са ме зарадвали на 100%. Не намирам точните думи да ви благодаря, просто си знайте че сте сбъднали не една и две „детски“ мечти. :)
  Сега съм на 20, и преди 10тина години съм препрочитал бройките които имах (около 40) отново и отново, докато не съм ги запамтявал наизуст. Още веднъж – благодаря!

 15. Митака

  Евала, много се радвам, че някой е съхранил това съкровище. Аз ги имах също всичките, но в пубертетските си години (at present 32 years old) направих грешка и ги изхвърлих.

 16. Васил

  Наистина един впечатляващ комикс, и то български. Аз съм само на 15, но навремето (на 8 или 9) се снабдих отнякъде с няколко броя и съжалявах, че не съм ги намерил всичките. Сега мога да ги прочета докрай. Но ми се иска да се възроди традицията на българските рисувани книжки. Трябва „Дъга“ да започне да се издава отново. ;)

 17. Мирослав

  Благодаря и Поздравления за чудесната и оформление!
  БРАВО!!!

 18. Тигрозаека

  Покъртен съм!

 19. Марин

  Браво, страхотно начинание!

 20. Деян

  Благодаря, много ме зарадвахте!

 21. Красимир

  Страхотна поредица!

 22. Димитър

  Едно голямо БЛАГОДАРЯ!

 23. Тишо

  Невероятно, на времето така и не намерих някои от броевете :)

 24. Нели

  Най-най-най

 25. Пламен Иванов

  Супер:))))Ей а има ли някъде в нет и чуден свят?

 26. Анета Янузова


  Най-сладурското списанийцееееееееееееееееее :):):):):)

 27. Константин

  Браво!!!

 28. Петър

  Благодаря ви,че ме върнахте в най-хубавите ми години!

 29. Камен

  Велика книжка имам ги всички. На 35 г. съм но като ги чета се чувствам пак на 10.)

 30. Кристиян

  Страхотно!

Напиши коментар за този брой

или се разпиши в книгата за гости »


Към лентата с инструменти